Român dispărut în Italia, apelul fiicei sale: „Tată, dă-mi un semn de viață”

UPDATE: Persoana dispărută a fost între timp găsită. Fiica bărbatului român ne-a adus la cunoștință că a reușit să ia legătura cu tatăl său.

Știrea inițială:

Un bărbat român în vârstă de 54 de ani este dat dispărut în Italia de fiica sa care de marți, 31 august, nu mai știe nimic de el. Ivan Ionel Dumitru este originar din județul Alba și a venit la Torino aproximativ cu o lună de zile în urmă, ne-a transmis prin telefon fiica sa, Ana-Maria.

„A plecat la muncă, în construcții, cu niște prieteni. Avea telefonul cu cartela de România și nu avea roaming-ul activat, vorbeam doar seara, câte un pic cu el, când avea internet. Nu știu cât de bine era la muncă, am înțeles că nu-l plătise, dar nu știu prea multe detalii. Acolo unde locuia era mereu în compania altor persoane, nu prea puteam vorbi multe amănunte cu el”, ne-a mărturisit fiica bărbatului.

Se pare că într-adevăr la muncă lucrurile nu decurgeau așa cum ar fi trebuit, cert este că marți, pe 31 august, Ivan Ionel Dumitru se afla în autogara din Torino de unde urma să plece împreună cu un prieten în Belgia. Numai că planurile i-au fost zădărnicite de faptul că nu avea certificatul Covid. El nu a fost lăsat să urce în autobuz fără Green Pass, așa că prietenul său a plecat mai departe de unul singur.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Ivan Ionel Dumitru, 54 de ani, dispărut în Italia. Cine are informații este rugat să sune la 0040/747467491

Ivan a rămas în autogara din Torino și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Singura informație pe care o mai are fiica sa e că în gară bărbatul ar fi cunoscut niște români care mergeau să lucreze la cules de struguri și este posibil să fi plecat cu ei. Unde anume? Nu se știe.

De ce nu sună acasă și de ce nu mai dă niciun semn de viață? Nici la această întrebare fiica lui nu are un răspuns, de aceea face un apel la toți cei care l-au văzut sau știu unde anume se află tatăl ei să o contacteze la numărul de telefon 0040/747467491.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20