Român dispărut în Italia, căutat cu disperare de familie

Kovacs Attila, un român în vârstă de 32 de ani, din județul Satu Mare, a dispărut în Italia acum mai bine de două săptămâni. Attila urma să călătorească cu trenul către Roma, însă, de atunci, orice semn al prezenței sale a dispărut.

Familia face un apel către populație pentru a avea informații care ar putea ajuta la localizarea bărbatului.

Ultima oară a fost văzut în localitatea Cortona, regiunea Toscana, la începutul lunii iulie. Din păcate, acesta este tot ceea ce sora sa, Elisabeta, a reușit să afle despre el.

photo_2023-07-19_11-56-00
Kovacs Attila, 32 de ani. Dispărut în Italia. Cine are informații este rugat să sune la numărul de telefon: 0040 743 581 641.

Din 4 iulie, ziua în care Attila urma să ia trenul spre Roma, nu se mai știe nimic de el. Această dispariție bruscă și fără explicații a stârnit o mare îngrijorare în rândul celor apropiați.

Attila este descris ca având ochii căprui, păr șaten și înălțimea de aproximativ 1,70 metri. Greutatea sa este estimată la 70 de kilograme. Are un semn distinctiv, din naștere, pe gât.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Familia face un apel către oricine poate oferi informații care să ajute la găsirea lui Kovacs Attila.

Dacă aveți orice informații despre el sau locația sa actuală, sunteți rugați să sunați la numărul de telefon: 0040 743 581 641.

Orice indiciu, oricât de mic, poate fi important și poate duce la găsirea sa.

Distribuie acest articol