Român dispărut în Italia. Familia îl caută cu disperare: „Vă rugăm, ajutați-ne să îl găsim!”

Mihai Goja este un bărbat român în vârstă de 37 de ani, dispărut în Italia din data de vineri, 9 august. Rudele îngrijorate fac apel la românii din Italia: „Ajutați-ne să îl găsim!”

Nu era pentru prima dată când Mihai Goja se afla în Italia, el lucra de mai mulți ani la o fermă din Sicilia, în zona localităților Troina și Cerami. Ultima lună de zile și-a petrecut-o însă în țară, alături de familie, bucurându-se de concediul de odihnă anual.

Vineri dimineață, pe 9 august, în timp ce se întorcea la locul de muncă, a coborât din mașina cu care a venit din țară la Villa San Giovanni, în Calabria. De acolo, șoferul român cu care s-a deplasat spune că Mihai s-a urcat într-un microbuz de 16 locuri în care se aflau cetățeni moldoveni, pentru a ajunge la Catania. Din acel moment, despre Mihai Goja nu se mai știe nimic. Telefonul său este închis, iar familia din țară nu mai are nicio posibilitate să ia legătura cu el.

Mama sa, aflată în satul Coruia, județul Maramureș, locul de baștină al românului nostru dispărut, ne-a explicat la telefon că de obicei Mihai o suna mereu, chiar și de două, trei ori pe zi, iar această tăcere și absență a sa este una extrem de ciudată: „Niciodată nu s-a mai întâmplat să aibă telefonul închis atâta timp, mai ales acum când se afla în călătorie, m-ar fi sunat să îmi spună dacă a ajuns cu bine la locul de muncă. Suntem foarte îngrijorați, de șase zile are telefonul închis și nu știm nimic de dânsul. Vă rugăm, ajutați-ne să îl găsim!”

Rudele lui Mihai Goja au depus o plângere și la autoritățile române semnalând dispariția bărbatului. Nepoata sa ne-a transmis următorul mesaj: „Este dat dispărut la poliția din România și am luat legătura și cu consulatul din Catania. Așteptăm vești, dar până atunci poate ar vedea cineva știrea dumneavoastră și ne-ar anunța cu privire la situația lui. Mulțumim tuturor!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai jos, publicăm două imagini cu Mihai Goja, 37 de ani, dispărut în Calabria vineri, 9 august. Cine l-a văzut sau are informații certe de unde s-ar putea găsi în acest moment bărbatul român, este rugat să sune la numărul de telefon: 0040/747646117 sau să ne contacteze printr-un mesaj pe pagina Facebook, Rotalianul – Revista românului din Italia.

Mihai Goja, 37 de ani, dispărut în Italia. Cine are informații este rugat să sune la numărul de telefon: 0040747646117
Mihai Goja, 37 de ani, dispărut în Italia. Cine are informații este rugat să sune la numărul de telefon: 0040747646117
@rotalianul