Român dispărut în Italia, găsit după două săptămâni de căutări intense

Tânărul român dispărut din Chivasso (regiunea Piemont), a fost găsit în Milano după două săptămâni de căutări intense.

Pe 17 iulie 2023, Alexandru Isidor Negustoru, un tânăr român în vârstă de 26 de ani, resident în Chivasso, a dispărut în mod misterios.

După două săptămâni de căutări și investigații intense, pe 5 august 2023, a fost găsit în Milano, informează Prima Chivasso.

photo_2023-08-06_09-25-00
Alexandru Isidor Negustoru. Sursa foto: Prima Chivasso

Alexandru Negustoru a fost dat dispărut de familie după ce a părăsit locuința sa și nu a mai dat semne de viață.

Îngrijorarea a crescut în rândul familiei atunci când cei de acasă nu au mai primit nicio veste de la el și au informat autoritățile italiene despre dispariție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

De la momentul respectiv, rudele, prietenii lui Alexandru, dar și autoritățile au început să îl caute, într-o tentativă disperată de a-l găsi.

În procesul de căutare, familia tânărului a solicitat ajutorul Asociației “Penelope Piemonte”, o organizație specializată în cazurile de persoane dispărute. Eforturile de căutare s-au extins și în afara granițelor Italiene, în speranța de a-l găsi pe tânărul român.

Descrierea detaliată a lui Alexandru a fost esențială în procesul de căutare. La momentul dispariției, purta un tricou de culoare gri deschis, pantaloni scurți de aceeași culoare și sandale gri.

Printre semnele particulare, se numără tatuajele pe piept și unul pe partea dreaptă a gâtului.

De asemenea, se știe că avea asupra sa telefonul mobil și portofelul, care conținea documentul de identitate, legitimația de serviciu și un card de plată reîncărcabil.

Vestea că Alexandru a fost găsit a fost anunțată de presa locală. Membrii familiei au confirmat că a fost localizat în Milano și a fost escortat înapoi la Chivasso de către carabinieri.

Deși Alexandru Isidor Negustoru a revenit în siguranță, detalii despre starea lui sau ce s-a întâmplat cu el în cele două săptămâni de absență nu au fost încă făcute publice.