Român arestat pe un aeroport din Italia la controlul de frontieră al documentelor

Un cetățean român în vârstă de 48 de ani a fost arestat pe aeroportul Fontanarossa din Catania, tocmai când era pe punctul de a se îmbarca pentru zborul spre București. Bărbatul are de ispășit în Italia o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani, trei luni și șase zile, pentru tâlhărie și vătămare corporală, informează Catania Meridio News.

Ene Leu a fost arestat de polițiștii italieni de frontieră pentru că era dat în urmărire de autoritățile din Peninsulă. Bărbatul român are de executat o pedeapsă cu închisoarea emisă de instanța de judecată din Ragusa. Leu era pe punctul de a se îmbarca într-un avion care avea să-l ducă la București, dar planurile i-au fost zădărnicite pe aeroport, la controlul de frontieră al documentelor, unde agenții l-au oprit și l-au declarat în arest.

Ene Leu, 48 de ani, condamnat în Italia pentru tâlhărie și vătămare corporală. Foto: Catania Meridio News

După verificările și formalitățile procedurale, Ene Leu a fost dus la închisoarea Termini Imerese unde va ispăși pedeapsa de patru ani, trei luni și șase zile de închisoare pentru tâlhărie, vătămare corporală și evadare de la arest la domiciliu.

@rotalianul