Român fugit dintr-un spital de psihiatrie din Italia. Cine l-a văzut este rugat să anunțe autoritățile

Autoritățile italiene și cele din România sunt în alertă după dispariția misterioasă a unui bărbat român dintr-un spital de psihiatrie din localitatea Castrovillari, regiunea Calabria.

Constantin Dănuț Luca, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în comuna Secuieni, județul Bacău, era internat în această instituție medicală din iunie 2010, cu probleme psihice cauzate de un consum excesiv de alcool.

Semnalmente și detalii medicale

Dănuț Luca, născut la data de 23 iunie 1979, este descris ca având o înălțime de 170 cm și o greutate de 75 kg.

Pielea este închisă la culoare, bărbatul român având un corp slab și păr negru, drept. Fața ovală, ochii căprui de dimensiune mijlocie și nasul drept completează portretul său fizic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Semne distinctive includ o cicatrice de 2-3 cm sub ochiul stâng și mai multe cicatrici pe antebrațul stâng, rezultate în urma tăieturilor.

Din punct de vedere medical, Constantin Dănuț Luca are în piciorul stâng o țijă metalică, iar afecțiunea pentru care a fost internat inițial, alcoolismul, este o problemă psihiatrică și psihologică cu care se confruntă.

Dispariție îngrijorătoare

Detaliile exacte privind circumstanțele dispariției sale nu au fost încă dezvăluite de către autoritățile italiene sau cele române. Însă, dat fiind contextul internării și afecțiunile sale medicale, dispariția lui este cu atât mai îngrijorătoare.

Oricine l-a văzut sau are informații despre locația lui Constantin Dănuț Luca este rugat să contacteze imediat autoritățile sau să sune la 112.

Captură de ecran 2023-09-14 183134

Distribuie acest articol