Român găsit mort în Italia, cu gâtul tăiat. Locuia cu un italian și un african

Macabra descoperire a fost făcută de carabinieri într-o locuință din localitatea Caselle Lurani, provincia Lodi din Lombardia, în jurul orei 04:00 de vineri, 29 iulie 2022, unde un bărbat român în vârstă de 45 de ani, a fost găsit fără viață.

Din primele informații, relatate de publicația Il Cittadino, reiese că forțele de ordine au fost alertate de vecinii victimei, de pe via Borsellino, care au semnalat faptul că se auzeau certuri violente provenind din locuința românului.

Clădirea în care s-a petrecut crima. Foto: Agosti/ilcittadino.it

Interveniți la fața locului, carabinierii l-au găsit pe conaționalul nostru mort, cu gâtul tăiat, și au constatat că acesta locuia cu alți doi bărbați în locuința respectivă: un italian de circa 40 de ani și un cetățean african de 25 de ani.

Potrivit ziarului La Repubblica, bărbatul italian este interogat în aceste ore de anchetatori pentru a afla cum s-a petrecut tragedia, în timp ce tânărul african a fugit de la locul crimei și este căutat de forțele de ordine în aceste ore, care folosesc chiar și un elicopter pentru a-l găsi.

@rotalianul