Român găsit mort în Italia de o vecină. Și-a tăiat gâtul cu un flex

Un cetățean român în vârstă de 43 de ani a fost găsit fără viață în locuința sa din localitatea italiană Velletri, provincia Roma din Lazio, în cursul zilei de luni, 28 noiembrie 2022.

Tragica descoperire a fost făcută în jurul orei 13:30 de către vecina conaționalului nostru, care l-a găsit într-o baltă de sânge și cu o rană foarte adâncă la gât, relatează ziarul local Castelli Notizie.

Bărbatul decedat locuia singur la etajul superior al unei case situată pe via Fonte del Peschio din Velletri, iar la etajul inferior locuia fratele său cu familia acestuia din urmă.

Deși inițial anchetatorii au crezut că ar fi vorba de o crimă – ipoteză pe care încă n-au exclus-o complet – ultimele investigații pictează o scenă cât se poate de dramatică.

Potrivit primelor informații făcute publice, bărbatul de 43 de ani ar fi recurs la un gest extrem și ar fi decis să-și pună capăt zilelor folosind un flex (polizor unghiular) pe baterii pentru a-și provoca o rană adâncă la gât.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vecina bărbatului a auzit niște zgomote ciudate provenind din casa bărbatului și a decis să verifice ce se întâmplă, găsindu-l astfel fără viață, într-o baltă de sânge și cu flexul lângă corpul său.

Familia și vecinii românului nostru, care au declarat despre el că era un muncitor foarte bun și foarte corect, sunt în stare de șoc în urma acestei tragedii.

La fața locului a intervenit și procurorul de la Parchetul din Velletri, care a deschis o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs dramaticul eveniment.