Român găsit mort în Italia, după ce a fost dat dispărut de familie

Robert Bîrlădeanu, un român care cânta pe stradă în centrul istoric al orașului Napoli, a fost găsit decedat în cartierul Chiaia, una dintre cele mai elegante zone ale orașului, informează Napoli Today.

Dispariția lui Robert a fost semnalată pe 22 februarie, după ce acesta nu s-a mai întors la locuința sa. Cadavrul a fost găsit a doua zi, dar a fost identificat abia luni, 4 martie.

Robert era cunoscut în Napoli, deoarece obișnuia să cânte pe străzile centrului istoric al orașului, având cu el un mic amplificator pentru voce.

Familia bărbatului român a apelat la autorități și a lansat apeluri pe rețelele sociale în încercarea disperată de a-l găsi.

Tragedia a fost confirmată de emisiunea de televiziune „Chi l’ha visto?”, la care familia s-a adresat pentru a raporta dispariția.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
1200-2024030413591 (8)
Robert Bărlădeanu. Sursa foto: Chi l’ha visto

Anunțul privind găsirea corpului său a fost făcut prin intermediul profilului de Facebook al emisiunii, care a transmis condoleanțe familiei și prietenilor:

„Din păcate, a fost găsit fără viață bărbatul care mergea în centrul istoric al orașului Napoli și cânta. Era dat dispărut din 22 februarie, când nu s-a mai întors acasă.

Corpul găsit a doua zi în cartierul Chiaia îi aparține. Condoleanțele noastre familiei care a publicat un apel pe site-ul și pe rețelele sociale ale ‘Chi l’ha visto?’.”

Distribuie acest articol