Român găsit mort în Italia. Era singur pe lume, autoritățile nu au găsit pe nimeni din familia sa

O descoperire dramatică a avut loc duminică, 5 februarie, într-un apartament din centrul orașului Sezze, provincia Latina din regiunea Lazio; un bărbat român în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort într-un apartament de pe strada Corradini, relatează Latina Quotidiano.

Alarma s-a declanșat în jurul orei 14.30 când un compatriot, prieten al defunctului, a decis să meargă la el acasă să-l caute, întrucât nu-i mai răspundea la telefon. Când a ajuns l-a găsit prăbușit la pământ, fără viață.

- Continuarea după publicitate -

Personalul sanitar sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, care a murit în urma unui infarct.

Pe lângă echipajul de la 118, la domiciliul conaționalului nostru s-au prezentat și carabinierii, care au făcut demersuri pentru a contacta familia românului, dar fără rezultat.

Se pare că acesta nu mai avea pe nimeni, nici în Italia și nici altundeva în lume.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Prin urmare, la fața locului a fost chemat primarul Lidano Lucidi, care a sosit împreună cu consilierul Gianluca Calvano, de la Protecția Civilă V.V.A. Latina-Sezze. S-a decis transportul trupului neînsuflețit la morga cimitirului Sezze unde bărbatul român va fi înmormântat.