Român găsit mort în Italia. Era singur pe lume, autoritățile nu au găsit pe nimeni din familia sa

O descoperire dramatică a avut loc duminică, 5 februarie, într-un apartament din centrul orașului Sezze, provincia Latina din regiunea Lazio; un bărbat român în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort într-un apartament de pe strada Corradini, relatează Latina Quotidiano.

Alarma s-a declanșat în jurul orei 14.30 când un compatriot, prieten al defunctului, a decis să meargă la el acasă să-l caute, întrucât nu-i mai răspundea la telefon. Când a ajuns l-a găsit prăbușit la pământ, fără viață.

Personalul sanitar sosit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, care a murit în urma unui infarct.

Pe lângă echipajul de la 118, la domiciliul conaționalului nostru s-au prezentat și carabinierii, care au făcut demersuri pentru a contacta familia românului, dar fără rezultat.

Se pare că acesta nu mai avea pe nimeni, nici în Italia și nici altundeva în lume.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Prin urmare, la fața locului a fost chemat primarul Lidano Lucidi, care a sosit împreună cu consilierul Gianluca Calvano, de la Protecția Civilă V.V.A. Latina-Sezze. S-a decis transportul trupului neînsuflețit la morga cimitirului Sezze unde bărbatul român va fi înmormântat.