Român găsit mort în locuința sa din Italia. Familia din România a alertat poliția, nu mai reușea să intre în contact cu el

O descoperire tragică a avut loc sâmbătă, 15 iulie 2023, în localitatea Casalmaggiore din provincia Cremona (Lombardia), unde un bărbat de naționalitate română a fost găsit mort în apartamentul său situat pe Via Federici.

Îngrijorată de lipsa de răspuns la apelurile lor de mai multe zile, familia bărbatului din România a alertat autoritățile, relatează ziarul local La Provincia Cremona.

După ce membrii familiei nu au reușit să ia legătura cu el timp de câteva zile, ultima convorbire având loc joia trecută, au decis să contacteze autoritățile din Casalmaggiore pentru a cere ajutor.

În încercarea de a afla ce s-a întâmplat, forțele de ordine au apelat la pompierii din Viadana pentru a deschide ușa locuinței bărbatului.

Imediat ce au pătruns în apartament însă, pompierii au descoperit cadavrul conaționalului nostru, care conform sursei citate avea vârsta de 40 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O primă inspecție a cadavrului din partea unui medic legist a exclus orice violență asupra victimei, stabilind că decesul a fost provocat din cauze naturale.

Principala ipoteză este că acesta a suferit un infarct în timpul somnului. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului din Oglio Po.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate detaliile legate de acest incident nefericit.

Distribuie acest articol