Român găsit mort pe o stradă din Italia. Era decedat de câteva ore

Descoperirea sumbră a unui bărbat român decedat pe o stradă din Roma a dat startul unei investigații complexe.

Forțele de ordine au fost alertate printr-un apel la numărul unic pentru urgențe 112, după ce trecătorii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat decedat.

Descoperirea a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 15 iulie. Corpul fără viață a fost găsit pe Viale Palmiro Togliatti, în zona numărului civic 728, menționează Canale Dieci.

Autoritățile s-au confruntat cu o dificultate suplimentară în ceea ce privește identificarea bărbatului, deoarece acesta nu avea asupra sa niciun document de identitate.

Personalul medical de la 118 sosit la fața locului a constatat decesul și faptul că românul era practic mort de câteva ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce corpul a fost transportat la spitalul Policlinico di Tor Vergata pentru a fi supus unei autopsii, au fost analizate înregistrările camerelor de supraveghere și au fost interogați locuitorii din zonă. Astfel, au reușit să identifice bărbatul ca fiind un cetățean român în vârstă de 59 de ani.

Numele bărbatului nu a fost dezvăluit de carabinieri, însă acum se caută răspunsuri cu privire la circumstanțele care au dus la decesul său.

Se pare că nu există semne de răni sau violență pe corp.

Autopsia și aprofundarea probelor vor clarifica dacă a fost vorba de o moarte violentă, de un deces natural sau de o sinucidere, ipoteză pe care anchetatorii tind să o excludă în prezent.

Distribuie acest articol