Român mort după ce a căzut de pe un pod în Italia. Se suspectează că a fost un gest intenționat

Corpul neînsuflețit al unui tânăr român în vârstă de 27 de ani a fost recuperat la Napoli de sub un pod, duminică, 10 mai. Victima a căzut de la o înălțime de peste 15 metri și nu se știe dacă s-a aruncat intenționat de pe pod sau a căzut în mod accidental, scrie Il Mattino.

Tânărul a fost găsit sub podul San Rocco din cartierul Frullone. A fost necesară intervenția echipelor de pompieri și a vehiculelor speciale pentru a-l putea scoate din canalul plin cu vegetație, care se află sub podul respectiv. Bărbatul era îmbrăcat cu un costum de trening și nu avea la el niciun document de identitate. În buzunare i-au fost găsite cheile și un telefon mobil.

Polițiștii italieni au început imediat demersurile necesare aflării identității victimei. Au ajuns astfel la informația că este vorba despre un tânăr de origine română, cu inițialele M.A.C., în vârstă de 27 de ani.

Cercetările autorităților italiene continuă pentru a se stabili în ce condiții a căzut omul de pe pod. Cea mai probabilă ipoteză este că a fost un gest voit și intenția tânărului a fost să-și ia viața. Nu sunt excluse însă și alte probabilități.

Trupul neînsuflețit ar putea fi supus în orele următoare autopsiei, mai relatează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI