Român în comă, după un accident în Italia. Sunt căutați martori care ar putea ajuta la rezolvarea cazului

Pe data de 23 iulie a.c., tânărul român L.N. a suferit un tragic accident în timp ce se deplasa cu motocicleta, în zona localității Settebagni de lângă Roma. Conaționalul nostru a suferit un puternic impact cu un autobuz, în urma căruia a ajuns în comă.

Nu poate vorbi și avocații săi pun sub semnul întrebării versiunea faptelor relatată de șoferul autobuzului, de aceea au început să caute martori la accident care să povestească ce s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc în localitatea Settebagni, la nivelul rampei care urcă spre centura Romei (Grande raccordo anulare), informează Notizie.it.

La doar câteva minute după ora 14:00, motocicleta Yamaha MT07 de culoare neagră a fost lovită de un autobuz de culoare albă, cu 52 de locuri.

Bărbatul român, cu inițialele L.N., în vârstă de 35 de ani, dar rezident în Anzio, a fost cel mai grav afectat. Urmare a impactului, acesta a suferit răni grave și a intrat în comă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Inițial, a fost internat și intubat la spitalul Sant’Andrea din apropiere. Recent, el a fost transferat la un centru de reabilitare din Cassino. La momentul actual, în starea sa, L.N. nu poate comunica și, prin urmare, nu poate ajuta la clarificarea circumstanțelor accidentului.

Având în vedere incapacitatea motociclistului de a relata evenimentele, singura sursă de informații legate de accident provine de la șoferul autobuzului.

Acesta și-a prezentat deja versiunea evenimentelor autorităților. Din nefericire, segmentul de drum pe care a avut loc impactul nu dispune de camere de supraveghere, făcând astfel dificilă stabilirea cu precizie a detaliilor accidentului.

Avocații românului sunt sceptici în legătură cu autenticitatea povestirii șoferului autobuzului. Între timp, Polizia Rutieră continuă investigațiile.

Orice persoană care are informații sau a fost martoră la accident este rugată să se adreseze autorităților pentru a ajuta la elucidarea acestui caz tragic.