Român în Italia, victimă a unei calomnii. Acuzat pe nedrept că a ocupat ilegal un apartament

Un român rezident în Alghero, oraș situat în nord-vestul Sardiniei a fost acuzat pe nedrept de ocuparea ilegală a unui apartament dintr-o clădire de pe Via Asfodelo, relatează Sassari Oggi.

Proprietarul, un pescar de corali cu inițialele C.G., a declarat că a fost plecat pentru câteva luni, apoi a revenit și a descoperit că apartamentul său era ocupat de un român.

Revoltat, a chemat imediat poliția, afirmând că românul a profitat de absența sa pentru a se muta în locuință în mod abuziv.

Incidentele au avut un impact semnificativ asupra sănătății sale, provocându-i un infarct, dar din fericire viața nu i-a fost în pericol.

Românul s-a apărat declarând că, de fapt, C.G. i-a închiriat în mod legal apartamentul, susținând că a plătit pentru a locui acolo. Prin urmare, cazul a ajuns în fața judecătorului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După investigații amănunțite, procurorul a conchis că acuzațiile lui C.G. erau nefondate și l-a acuzat pe acesta de calomnie.

Potrivit anchetei, se pare că pescarul italian a închiriat într-adevăr apartamentul românului, ulterior acuzându-l în mod fals de ocupare ilegală.

Procesul va continua în septembrie, când C.G. va fi audiat în continuare în legătură cu aceste acuzații.