Un român întors de la muncă din Italia s-a trezit că nu mai este primit în casă de soție și cei 7 copii

Virgil Antohi este plecat în Italia de peste 20 de ani și lucrează ca șofer de TIR, iar recent s-a întors în țară pentru a organiza un praznic pentru tatăl său. Spre surprinderea sa, însă, soția lui și cei șapte copii ai lor nu vor să-l mai primească în casă.

Povestea lui Virgil este relatată de publicația Vremea Nouă, care precizează că acesta a plecat la muncă în Italia în 2001 și revine ocazional acasă, în localitatea Dragomirești din județul Vaslui.

Anul acesta, bărbatul s-a întors în țară pentru a organiza praznicul tatălui său și pentru a reînnoi locul de veci al părinților, dar soția lui refuză să-l mai primească în casă.

„Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte. Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a declarat Virgil pentru sursa citată.

Vasluianul a spus, de asemenea, că a fost și la Poliție, dar nu a venit nimeni să se intereseze de plângerea sa. În cele din urmă s-a dus în fața casei sale și a sunat la 112, dar nici de această dată polițiștii nu au putut interveni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„După ce am sunat la 112 din fața casei, a venit, dar tot nu s-a rezolvat nimic. Mi-au zis să bag divorț. Singura soluție este soluționarea procesului (…) Înainte, când veneam, pleca de acasă și se ducea la poliție și spunea că o agresez și primeam numai amenzi din cauza ei. Eu lucrez ca șofer pe TIR. Dacă ea îmi spurcă cazierul, nu mai pot să lucrez, asta caută ea”, a adăugat bărbatul.

Virgil se plânge că soția lui i-a provocat numai pagube de când el a decis să plece în străinătate și că i-a vândut animalele din curte și, mai grav, spune că femeia le-a exploatat pe fetele lor pentru prostituție.

„Ea vrea să mă întorc înapoi la dânsa, eu nu mai vreau, din cauză că eu când am plecat în Israel, am avut oi, cai, vite și ea mi le-a vândut. Mi-a făcut numai daune, eu nu mai vreau asta, eu vreau sa fiu curat. Eu am șapte copii. Ea mi-i fugărea de acasă, veneau la mine la Italia să stea. Mi-a scos fetele la produs. I-am spus «Tu cu mine din 2004 nu mai ești! Eu am plecat în lumea mea, tu du-te, mărită-te, casa las-o la copii». N-am avut posibilitate atunci să divorțez, am copii pe care i-am purtat la școală, eu am dovezi. Din 2004 până în 2013 le-am dat bani la copii, eu nu cer altceva decât să mă lase să intru, iar eu după, plec”, a mai afirmat Virgil pentru jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Virgil susține totodată că femeia este invidioasă pe el fiindcă în Italia are o situație bună și pe ea nu vrea să o ia cu el.

„Știți de la ce e ura asta? Am trei mașini în Italia și mi se reproșează că m-am ajuns. Vrea să plece cu mine. Eu am plecat cu o pungă de un leu, am dormit pe sub poduri. Am trăit greu. Când am venit, m-am trezit cu 4000 de lei datorii: impozitul pe casă, amenzile venite. Dar eu i-am trimis banii. Am acte. Tot ce cer este să se facă dreptate. Mă voi duce până sus pentru asta! Am scos-o din mocirlă pe femeia asta și am adus-o aici. Mi-a spus că mă iubesc cu fata cea mare. Ce acuzații sunt astea ? A dat-o afară din casă. Avea 18 ani și a venit la mine în Italia să muncească. Unul nu a scăpat să nu fie dat afară. Au venit pe rând la mine în Italia. După câțiva ani, când am venit, mi-a zis să mă culc cu dânsa. Nu mă mai culc. Nu sunt preșul de la ușă. Unde să mă duc dacă eu le am în casă ? Dacă mă duc acolo, iese crimă ! Eu m-am abținut până acum, dar dacă sunt scuipat și jignit, iau foc. Ea în pat mi-a băgat atâția bărbați, pe care îi am martori. Ce sunt eu în fața ei? Părinții m-au crescut cu bun simț. Întrebați toată comuna asta dacă eu am furat vreo cireașă vreodată. Din bunătatea mea am ajuns aici. Acum familia a ridicat o casă în curte, cu scopul de a mă arunca pe mine afară”, a mai spus Virgil.

Cu toate acestea, unul dintre fii celor doi soți respinge clar acuzațiile tatălui la adresa mamei sale și spune că „numai prostii inventează”.

„El e plecat din 2001, după ce s-a născut fratele meu. Avea doar 5 luni. De fratele meu habar nu are cine e, s-a trezit cu el mare când l-am adus în Italia. El zice numai partea lui. Eu le-am zis amândurora că nu mă pot convinge ei să vorbesc doar cu unul sau cu altul. Sunt amândoi părinții mei, dar până la 18 ani am stat sub pestelca mamei. Am auzit de la oameni că ne vorbește prin sat. Toate le zice pe dos. O acuză pe mama că l-a jignit și, de fapt, este exact invers. Ne-a făcut de râsul județului. Mie îmi pare rău de el, dar cum își așterne, așa doarme. Nu se are bine cu niciunul dintre copiii lui. Noi încercăm să facem acoperișul la casă și pe el nu-l interesează. În casa veche plouă. El doar vrea să o vadă pe mama în drum. Nu știu de ce vrea asta. Adevărul este contrariul a ceea ce explică el. Eu nici acum nu știu ce vrea”, a spus unul dintre copii. Virgil ar fi amenințat-o pe soție încă dinainte să ajungă acasă: A spus că o bagă sub mașină și trece cu roata peste ea. De ce nu declară asta? De ce nu zice că a spus că vine din Italia și bagă cuțitul în ea? Să nu mai umble cu minciuni. Eu le-am zis să fie oameni maturi și să vorbească cu mine. De când am venit acasă, tata mă ocolește. Casa părintească este în paragină, plouă în casă. Vrem și noi să reparăm acoperișul. Pe el nu-l interesează. Am început o casă în curte la mama. El vrea să o strice. Dacă se apucă să strice casa, ori el în mormânt și eu în pușcărie, ori eu în mormânt și el în pușcărie”, a relatat băiatul cuplului.

„Fratele meu mic abia a făcut majoratul anul trecut. Dacă el n-a mai trimis bani din 2013, copilul ăsta ce bani a văzut de la el? El nici nu știe cîți copii are de toți”, a spus băiatul. În ceea ce primește terenul, acesta nu ar fi moștenit de la tatăl său, ci primit de la primărie. “Când primăria a dat terenul de casă, el era deja însurat cu mama, deci nu este doar terenul lui”, a completat tânărul. Cât despre mașini, prima mașină este cumpărată cu banii mei, când nu aveam încă permis și am trecut-o pe numele lui. A doua mașină este a fratelui meu și nici în ziua de azi nu i-a dat un ban pe ea. A treia mașină este tot furgoneta unui frate. El nu are nicio mașină cumpărată din banii lui”, a mai spus tânărul.

Mai multe detalii referitoare la situația lui Virgil pe vremeanoua.ro.