Român întors din străinătate, și-a ucis soția și a publicat apoi imagini cu trupul ei însângerat pe Facebook

O femeie în vârstă de 33 de ani din Bistriţa a fost ucisă în locuința sa în condiţii îngrozitoare, în cursul zilei de astăzi, 2 decembrie 2023.

Principalul suspect în acest caz este soţul victimei, relatează Observator, un bărbat de 34 de ani, care este şi el grav rănit şi necesită îngrijiri medicale.

Conform celor relatate până la această oră de polițiști, există suspiciuni că bărbatul a comis crima în prezenţa celor doi copii ai cuplului, un băiat şi o fată, ambii cu vârste sub 10 ani.

700-202312022041
Femeia ucisă și soțul ei. Sursă foto: fanatik.ro.

Mai mult, detalii îngrozitoare ale crimei au fost dezvăluite după ce imaginile cu trupul însângerat al femeii au fost publicate pe Facebook, mai precizează sursa citată.

Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud a informat că echipa de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic a intervenit la locul faptei, unde a fost descoperit cadavrul femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma investigaţiilor preliminare reiese că incidentul a survenit în urma unei dispute între soţul victimei, care lucrează ca şofer pe TIR în străinătate, şi soţia sa. Surse locale relatează că cearta s-ar fi transformat într-un conflict violent cu cuţite.

crimaaxentesever-20
Imagine de la locul faptei. Sursă foto: bistriteanul.ro.

„La data de 2 Decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Bistrița, existând suspiciunea unui omor.

În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani.

Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În acest moment polițiștii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, informează Inspectoratul de Poliție Județean, Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii bistrițeni continuă investigaţiile pentru a lămuri circumstanţele exacte ale tragediei, iar procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a fost sesizat pentru a prelua cazul.