Un român întors în țară din Italia a primit o amendă uriașă. Nu a respectat măsurile dispuse de autorităţile sanitare

Un român din județul Olt care se întorsese de curând din Italia are de plătit o amendă de 5.000 de lei (1.000 de euro) pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus.

Bărbatul a fost surprins de poliţişti pe o stradă din Caracal, în ziua de 31 decembrie 2021, deşi acesta a declarat la intrarea în ţară că va sta în carantină la o adresă din Caracal.

„În data de 31 decembrie 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Caracal, au identificat pe o stradă din localitate, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Caracal, care, în urma verificării, nu a respectat măsura carantinei.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiindu-i recomandat să respecte măsurile dispuse de autorităţile sanitare”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

- Continuarea articolului după publicitate -

Românii de pretutindeni s-au întors în țară de sărbători, pentru a petrece magia Crăciunului și trecerea în Anul Nou alături de cei dragi. Diaspora a revenit acasă în număr record, peste 1,2 milioane de români trecând granițele țării. Mulți dintre aceștia erau nevaccinați și fără să cunoască restricțiile dispuse de autorități.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos