Român mort în Italia, corpul său a fost zdrobit în urma unui accident rutier

Dramaticul accident rutier s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 17 noiembrie 2022, pe via Flaminia, în dreptul localității Civita Castellana din provincia Viterbo, Lazio.

În urma impactului violent dintre o dubă și un autovehicul de tip microcar, un cetățean român a murit zdrobit de fiarele contorsionate ale mașinii în care se afla.

Imagine de la locul accidentului. Foto: tusciaweb.eu.

Potrivit tusciaweb.eu, site de știri locale din regiunea Lazio, bărbatul decedat se numea Constantin Chetraru și avea 48 de ani, acesta fiind rezident în Civita Castellana de mulți ani.

Conaționalul nostru călătorea la bordul mașinii de mici dimensiuni pe scaunul din dreapta, iar la volan se afla M.P., un bărbat de aceeași vârstă cu victima, originar din localitatea Fabrica di Roma.

Constantin a decedat pe loc în urma dramaticului accident. Foto: tusciaweb.eu.

Șoferul mașinii microcar a fost transportat de urgență cu elicopterul la spitalul Gemelli din Roma, starea sa de sănătate fiind critică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din primele informații reiese că cele două autovehicule s-au izbit frontal la kilometrul 53 de pe via Flaminia, în jurul orei 16:00.

Cauzele care au dus la producerea tragediei nu se cunosc încă, iar autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Corpul bărbatului român de 48 de ani a fost strivit de fiarele autovehiculului în care se afla și a decedat pe loc, mai precizează sursa citată.

Trupul neînsuflețit al lui Constantin a fost pus la dispoziția medicului legist pentru o examinare externă, iar la finalizarea investigațiilor va fi predat familiei pentru organizarea serviciilor funerare.