Român mort în Italia după ce a căzut cu mașina într-un râu. Bărbatul era dat dispărut de familie

Un cetățean român în vârstă de 47 de ani a fost găsit fără viață în râul Tibru (Tevere în italiană), pe teritoriul localității Ponzano Romano din Lazio, în cursul dimineții de vineri, 25 februarie 2022. Potrivit publicației locale Roma Today, conaționalul nostru era dat dispărut de familia sa după ce, în urmă cu numai o zi, a părăsit locuința sa din Guidonia, o localitate de lângă Roma, și nu a mai dat niciun semn.

Din primele informații reiese că familia bărbatului român a denunțat dispariția acestuia la carabinierii din Guidonia în cursul zilei de ieri. Militarii italieni au început imediat căutările și au reușit să localizeze semnalul telefonului mobil al conaționalului nostru în localitatea Ponzano Romano, la circa 35 de kilometri distanță de locuința lui.

Concentrând căutările în localitatea respectivă, carabinierii au observat la un moment dat o mașină în râul Tibru care era acoperită de ape aproape în întregime, dar al cărei număr de înmatriculare era vizibil încă. Astfel, oamenii legii au constatat că mașina în cauză aparținea chiar românului dispărut și au solicitat intervenția unor echipaje de pompieri la fața locului.

O echipă de scafandri a intrat în apă pentru a căuta corpul conaționalului nostru.

O echipă de scafandri a pompierilor a intrat în apă și a găsit corpul neînsuflețit al românului nostru în mașină, constatând astfel că nu se mai poate face nimic pentru a-i salva viața. Pompierii au extras apoi autoturismul din apă, cu ajutorul unui excavator, și l-au adus la uscat.

Autoturismul a fost scos din apele râului cu ajutorul unui excavator.

Parchetul din Rieti, care a preluat cazul, a dat dispoziții să fie executată autopsia asupra trupului fără viață al bărbatului român, carabinierii urmând să facă investigații amănunțite pentru a descoperi cu exactitate ce anume a dus la această tragedie. Momentan, mai precizează sursa citată, pista cea mai probabilă este cea a sinuciderii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI