Român mort în Italia după ce a fost găsit cu venele tăiate. Bărbatul trăia într-o dubă

Un cetățean român a fost găsit în stare foarte gravă, cu venele tăiate, în orașul italian Milano (Lombardia) în după-amiaza zilei de luni, 27 iunie 2022, informează ziarul italian Il Giorno. Din nefericire, conaționalul nostru a murit la puțin timp după ce a fost internat în spital, mai precizează sursa citată.

Din primele informații reiese că bărbatul român, care avea 50 de ani, trăia într-o dubă, iar aceasta era parcată pe via Pindaro din orașul menționat mai sus, în zona Villa San Giovanni.

În jurul orei 17:00 de luni, un trecător l-a văzut pe bărbatul de 50 de ani întins pe podeaua dubei, care avea ușile din spate deschise, și a observat că era plin de sânge, motiv pentru care a solicitat imediat o ambulanță.

Paramedicii interveniți la fața locului au constatat că românul nostru avea un cutter lângă el și l-au întrebat dacă și-a tăiat singur venele, iar acesta a dat din cap, cu ultimele puteri, în sens afirmativ.

Transportat de urgență la spitalul Sesto San Giovanni din Milano, bărbatul a murit la puțin timp după internare din cauza cantității mari de sânge pe care a pierdut-o.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii au deschis o anchetă și au descoperit că victima avea diferite antecedente penale și a fost oprit de forțele de ordine în trecut de mai multe ori, în timp ce conducea autovehiculul în care se presupune că s-a sinucis.

În duba sa, compatriotul nostru avea o canapea pe care dormea, diferite haine și alte obiecte personale, mai scrie presa locală.

@rotalianul