Român mort în Italia în timp ce încerca să stingă flăcările de la motorul mașinii sale

Un bărbat român în vârstă de 55 de ani a murit vineri, 31 decembrie 2021, la Albaredo Arnaboldi (Lombardia), după ce a făcut un infarct în timp ce încerca să stingă flăcările de la motorul automobilului său.

Mașina sa a luat foc într-o benzinărie și, din cauza emoției puternice, inima conaționalului nostru a cedat, informează Il Giorno.

Vasile Deac era rezident în San Cipriano Po, provincia Pavia. Vineri dimineață se deplasa cu BMW-ul lui X5 de-a lungul șoselei „Bronese”. Bărbatul s-a oprit la un moment dat la o benzinărie, pe raza cătunului Moranda Albaredo Arnaboldi, poate pentru a alimenta sau poate doar din cauza unei defecțiuni a motorului.

La scurt timp, mașina a fost cuprinsă de flăcări. Cauzele incendiului sunt încă în curs de stabilire, dar cel mai probabil focul a fost cauzat de scurgerea de ulei sau combustibil. Supraîncălzindu-se, în contact cu motorul, a declanșat incendiul.

Vasile a sunat imediat la serviciul de pompieri (115) și dat fiind că se afla într-o benzinărie și flăcările puteau fi periculoase nu doar pentru mașina sa, a luat un stingător încercând să stingă incendiul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Probabil teama și îngrijorarea pe care le-a simțit au fost prea puternice pentru el, mult prea mult decât inima lui putea să ducă, deoarece românul nostru a făcut un infarct și a murit pe loc.

Echipajele medicale de la 118, sosite cu salvarea și elicopterul, au încercat să-l readucă la viață, dar pentru Vasile Deac nu a mai fost nimic de făcut decât constatarea decesului.

La fața locului s-au prezentat și carabinierii din Stradella care au avut misiunea de a reconstitui dinamica celor întâmplate.

@rotalianul