Român mort în Italia în timp ce traversa strada pe timp de ploaie și într-o zonă slab iluminată

Accident mortal în seara de sâmbătă, 3 decembrie, pe strada Provincială Nord din Stra, provincia Veneția din Veneto, unde un român în vârstă de 55 de ani a fost lovit în jurul orei 17:00 de au automobil condus de o femeie de 50 de ani, informează La Nuova Venezia.

Demeter Demcso traversa strada la câteva zeci de metri de pasajul superior care se află deasupra traseului căii navigabile Padova-Veneția.

Probabil din cauza ploii și a iluminatului aproape inexistent, o șoferiță de la volanul unei mașini Lancia Ypsilon nu l-a observat la timp și l-a lovit în plin.

Bărbatul român a căzut la pământ și nu s-a mai ridicat. După impact el nu a mai dat semne de viață.

Manevrele de resuscitare ale medicului din Dolo, sosit cu ambulanța la fața locului, au continuat mult timp, dar nu au avut niciun rezultat. Românul a fost declarat decedat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, carabinierii din Vigonovo au ajuns și ei la locul accidentului. În ciuda ploii și a întunericului au încercat să reconstituie dinamica accidentului.

Femeia de la volan, în stare de șoc, a fost preluată de personalul sanitar.

Circulația în zonă a fost blocată timp de două ore și jumătate. Situația s-a normalizat abia în jurul orei 19.30, odată cu scoaterea vehiculului de pe carosabil și transportul persoanei decedate la morga spitalului din Dolo.