Român mort în Italia în timp ce traversa strada pe timp de ploaie și într-o zonă slab iluminată

Accident mortal în seara de sâmbătă, 3 decembrie, pe strada Provincială Nord din Stra, provincia Veneția din Veneto, unde un român în vârstă de 55 de ani a fost lovit în jurul orei 17:00 de au automobil condus de o femeie de 50 de ani, informează La Nuova Venezia.

Demeter Demcso traversa strada la câteva zeci de metri de pasajul superior care se află deasupra traseului căii navigabile Padova-Veneția.

Probabil din cauza ploii și a iluminatului aproape inexistent, o șoferiță de la volanul unei mașini Lancia Ypsilon nu l-a observat la timp și l-a lovit în plin.

Bărbatul român a căzut la pământ și nu s-a mai ridicat. După impact el nu a mai dat semne de viață.

Manevrele de resuscitare ale medicului din Dolo, sosit cu ambulanța la fața locului, au continuat mult timp, dar nu au avut niciun rezultat. Românul a fost declarat decedat.

Între timp, carabinierii din Vigonovo au ajuns și ei la locul accidentului. În ciuda ploii și a întunericului au încercat să reconstituie dinamica accidentului.

Femeia de la volan, în stare de șoc, a fost preluată de personalul sanitar.

Circulația în zonă a fost blocată timp de două ore și jumătate. Situația s-a normalizat abia în jurul orei 19.30, odată cu scoaterea vehiculului de pe carosabil și transportul persoanei decedate la morga spitalului din Dolo.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol