Român mort în Italia, la bordul unui autobuz. S-a simțit brusc rău și nu a mai putut fi salvat

Un episod tragic a avut loc luni dimineață, 9 octombrie, în centrul istoric al Romei, când un bărbat în vârstă de 76 de ani, de naționalitate română, a decedat într-un autobuz după ce i s-a făcut brusc rău.

Incidentul s-a petrecut în Piazza Venezia, la câțiva pași de cunoscutul monument „Altare della Patria”, menționează Roma Today.

Conaționalul nostru călătorea cu un mijloc de transport în comun al companiei Atac și se pare că a suferit un atac de cord.

Șoferul autobuzului de pe linia 46 a fost atenționat de către ceilalți pasageri după ce, odată ajunși la capăt de linie, în zona via del Teatro Marcello, au observat că bărbatului român i s-a făcut brusc rău.

Șoferul a solicitat intervenția echipajelor de urgență. Cu toate că personalul medical de la 118 a sosit imediat la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru pasagerul care între timp decedase.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Forțele de ordine, carabinierii și cei de la Poliția Locală au intervenit, iar un medic legist a fost de asemenea prezent pentru a evalua situația.

Corpul bărbatului a fost pus la dispoziție pentru autoritățile judiciare. Până în acest moment, nu au fost făcute publice mai multe detalii legate de identitatea bărbatului.