Român mort în Italia la numai 32 de ani. Lasă în urmă doi copii mici care vor crește fără tată

Un român în vârstă de 32 de ani a decedat într-un tragic accident produs la Terranuova Bracciolini (Toscana) în seara de joi, 2 martie. Lasă în urma sa o soție îndurerată și doi copii mici care vor crește fără tată.

Dumitru Bogdan Hanganu era rezident în Loro Ciuffenna, provincia Arezzo, informează Arezzo Notizie.

În seara de joi, se deplasa la volanul unui autoturism Audi A6 când a derapat de-a lungul șoselei de centură Terranuova Bracciolini, trecând peste balustrada de siguranță și lovind un zid de beton.

Impactul a fost unul puternic și pentru tânărul nostru conațional nu a mai fost nimic de făcut, el a decedat la locul accidentului.

Român mort în Italia la numai 32 de ani, într-un tragic accident. Foto: Valdarno Post

Pompierii sosiți la fața locului i-au extras trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate ale mașinii, iar personalul sanitar de la 118 a constatat decesul. Autoturismul Audi a fost complet distrus.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Verificările au fost încredințate carabinierilor, care vor trebui să constate dinamica accidentului. Nu au fost alte mașini implicate în accident.

Bogdan Hanganu era proprietarul unei firme care producea uși, ferestre, rame, obloane și porți metalice. Era căsătorit și avea doi copii minori.