Român mort în Italia. Mesajul emoționant al fiului: „Unde ești tată? De ce m-ai lăsat așa, viața mea?”

Un tragic accident de muncă a avut loc în Soliera, regiunea Emilia-Romagna, unde un șofer român de camion în vârstă de 55 de ani, Sorin Frentoaei, a murit în urma rănilor suferite.

Accidentul a avut loc joi, 6 iulie, și s-a produs în timp ce conaționalul nostru făcea unele manevre pe un șantier dintr-o zonă rezidențială de pe „Via Falcone e Borsellino”.

„Ești pilastrul familiei noastre, tatăl care nu a fost doar tată, dar a fost și cel mai bun prieten și frate pentru mine la bine și la greu”, a transmis fiul său într-o postare.

Sorin Frentoaei, lucra pentru o companie de transport auto. Incidentul s-a produs în timpul demontării unor schele de pe șantier și încărcarea lor în camionul condus de românul nostru.

Din nefericire, condițiile lui Frentoaei au fost critice de la început. El a fost găsit de ceilalți muncitori strivit între camion și paleții pe care îi manevra cu ajutorul unei macarale pe care o controla de la sol.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost transportat imediat la Spitalul Maggiore din Bologna, unde a decedat a doua zi, aducând un val de tristețe asupra soției și celor doi fii ai săi.

Sorin Frentoaei locuia în Italia din 1999, împreună cu familia, în San Matteo della Decima, o localitate în comuna San Giovanni in Persiceto, provincia Bologna.

„Tatăl meu, viața mea, inima mea, sufletul meu: de ce ai plecat așa? Acum?” a scris într-o postare deosebit de emoționantă fiul său, Radu, în vârstă de 20 de ani.

Radu își continuă mărturia emoționantă, punând în discuție nu numai golul pe care îl lasă tatăl său în familie, ci și în viața lui personală:

„Cine mai vine duminica la meciurile mele indiferent de prezența mea în teren sau nu? Cu cine mai iau bătaie la table? Cine îmi va da o palmă când va trebui și o îmbrățișare când va fii nevoie? Cine, tată? Cine îmi va da exemple, îmi va povesti din experiența sa și îmi va recomanda care este calea cea corectă? Cu cine mă mai uit la meciurile lui Inter? Cu cine mă mai sfătuiesc eu măi, tată, măi? Unde ești tată? De ce m-ai lăsat așa, viața mea? a adăugat Radu, adresându-se tatălui său.

358408021_6071479589628926_6436640985622549136_n
Radu Frentoaei împreună cu tată său care a decedat în Italia, în urma unui accident de muncă. Sursa foto: profilul Facebook

Corpul lui Sorin Frentoaei va fi supus autopsiei joi, 13 iulie, pentru că nu este clară încă dinamica evenimentelor și nu este exclusă posibilitatea ca incidentul să fi fost cauzat după ce bărbatul român s-ar fi simțit brusc rău.

„Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi toată viața mea! Vei fi mereu în gândurile mele, iubitul meu tată!”, a transmis în încheiere Radu Frentoaei.

Distribuie acest articol