Român mort în Italia sub privirea neputincioasă a soției sale. Ionel avea numai 45 de ani

Un cetățean român a murit în această dimineață de 28 martie 2021 sub privirea neputincioasă a soției sale, în localitatea Volterra din provincia Pisa, situată în regiunea italiană Toscana. Din primele informații reiese că victima a suferit un infarct.

Cei doi soți români, scrie ziarul italian Il Tirreno, au plecat de acasă cu mașina în această dimineață, dar, în timp ce se aflau în apropierea pensiunii Panieracci din Volterra, bărbatul a început să se simtă rău. În ciuda eforturilor soției sale de a-l ajuta, apelând și la ajutorul unor trecători, nu s-a putut face nimic pentru a-i salva viața.

Nici măcar personalul medical, sosit la fața locului atât cu ambulanța, cât și cu elicopterul, nu a reușit să-l salveze, iar medicul a fost nevoit să constate decesul. La locul tragediei au intervenit între timp și carabinierii pentru constatările de rigoare.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru se numea Ionel Dumitrache și avea numai 45 de ani. Acesta locuia împreună cu soția în satul Villamagna din Voltera.