Român mort în Italia, regretat de colegi. „Cucerise inima tuturor prin simplitate și cu zâmbetul lui”

Un muncitor român în vârstă de 49 de ani a decedat la spital după ce a fost grav rănit într-un accident de circulație petrecut luni, 12 decembrie, la Rubano, provincia Padova din Veneto. Lasă în urma sa doi copii și o soție îndurerată.

Se numea Costică Mihai, lucra ca sudor și locuia împreună cu familia la Arsego, relatează Padova Oggi. După câteva ore de agonie, inima lui a încetat să mai bată.

Rănile suferite luni seara, într-un accident petrecut în jurul orei 18.00, pe porțiunea de stradă dintre centrul comercial Le Brentelle și cătunul Ponterotto, au fost prea grave. Încercările medicilor de a-l ține în viață au fost inutile.

Originar din Tecuci, Costică Mihai locuia împreună cu soția sa, Mariana și cu cei doi copii ai lor, în cătunul Arsego, din comuna San Giorgio delle Pertiche.

Lucra pentru firma de construcții Mengato din Camposampiero și în prezent efectua lucrări de sudură într-o fabrică din Selvazzano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Luni se întorcea cu scuterul de la serviciu când, din nefericire, a intrat într-o coliziune cu un autoturism. A fost transportat de urgență la spital, unde după câteva ore medicii au fost nevoiți să-l declare decedat.

Colegii săi de muncă îl amintesc ca pe un profesionist absolut, o persoană care nu obosea niciodată.

Cei care îl cunoșteau spun că iubea ceea ce făcea și în cei șase ani petrecuți la Mengato reușise să cucerească inima tuturor prin simplitate și cu zâmbetul lui.

Trupul neînsuflețit al lui Costică Mihai va fi transportat în România, conform voinței membrilor familiei sale.