Român lovit în Italia de o mașină în timp ce traversa strada. A murit la spital, la câteva ore după accident

Un român în vârstă de 50 de ani a murit sâmbătă, 23 octombrie, la Tecchiena (Alatri), în provincia Frosinone, din regiunea Lazio. Maricel Stan a fost lovit, în timp ce traversa strada, de un autoturism Ford Fiesta condus de un bărbat de 40 de ani și a murit la spital din cauza rănilor grave.

Tragicul accident, care a avut loc în seara zilei de sâmbătă, a pus capăt vieții lui Maricel Stan, cunoscut sub numele de „Marcello”, informează Ciociaria Oggi. Accidentul a avut loc la scurt timp după ora 19.00, de-a lungul șoselei regionale 155, în direcția Fiuggi, la intersecția cu via Montelena.

Potrivit reconstituirii dinamicii accidentului, bărbatul, care locuia la mică distanță de locul tragediei, traversa șoseaua pentru a ajunge la domiciliul său.

Pe porțiunea de drum respectivă iluminatul este foarte slab și Maricel a fost lovit de un Ford Fiesta care se îndrepta spre Frosinone. Șoferul a declarat că l-a observat târziu, când nu a mai avut timp să îl evite. Impactul a fost unul puternic, parbrizul mașinii s-a spart în urma lovirii conaționalului nostru.

La locul accidentului au intervenit carabinierii din Alatri și personalul sanitar de la 118. Starea bărbatului a fost încă de la început una foarte gravă, Maricel Stan a fost transportat la Spitalul Spaziani din Frosinone unde a decedat, la mai puțin de 24 de ore de la accident.

Moartea bărbatului român a îndurerat comunitatea românească din Tecchiena, multe mesaje de condoleanțe au ajuns la familie prin intermediul rețelelor de socializare.

Data înmormântării urmează să fie stabilită, în așteptarea autopsiei trupului neînsuflețit.