Român lovit în Italia de o mașină în timp ce traversa strada. A murit la spital, la câteva ore după accident

Un român în vârstă de 50 de ani a murit sâmbătă, 23 octombrie, la Tecchiena (Alatri), în provincia Frosinone, din regiunea Lazio. Maricel Stan a fost lovit, în timp ce traversa strada, de un autoturism Ford Fiesta condus de un bărbat de 40 de ani și a murit la spital din cauza rănilor grave.

Tragicul accident, care a avut loc în seara zilei de sâmbătă, a pus capăt vieții lui Maricel Stan, cunoscut sub numele de „Marcello”, informează Ciociaria Oggi. Accidentul a avut loc la scurt timp după ora 19.00, de-a lungul șoselei regionale 155, în direcția Fiuggi, la intersecția cu via Montelena.

Potrivit reconstituirii dinamicii accidentului, bărbatul, care locuia la mică distanță de locul tragediei, traversa șoseaua pentru a ajunge la domiciliul său.

Pe porțiunea de drum respectivă iluminatul este foarte slab și Maricel a fost lovit de un Ford Fiesta care se îndrepta spre Frosinone. Șoferul a declarat că l-a observat târziu, când nu a mai avut timp să îl evite. Impactul a fost unul puternic, parbrizul mașinii s-a spart în urma lovirii conaționalului nostru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul accidentului au intervenit carabinierii din Alatri și personalul sanitar de la 118. Starea bărbatului a fost încă de la început una foarte gravă, Maricel Stan a fost transportat la Spitalul Spaziani din Frosinone unde a decedat, la mai puțin de 24 de ore de la accident.

Moartea bărbatului român a îndurerat comunitatea românească din Tecchiena, multe mesaje de condoleanțe au ajuns la familie prin intermediul rețelelor de socializare.

Data înmormântării urmează să fie stabilită, în așteptarea autopsiei trupului neînsuflețit.

Distribuie acest articol