Român mort în urma unui grav accident rutier în Italia. O altă persoană se află în stare critică

Accidentul, care a dus la moartea unui bărbat și rănirea a altor două persoane, a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 8 aprilie 2023, pe autostrada A4 din Italia, între cabinele de taxare Padova Vest și Padova Est, direcția spre Venezia.

Conform publicației locale Padova Oggi, tragedia s-a petrecut în jurul orei 04:00, când o dubă, la bordul căreia circulau trei persoane, a tamponat un camion.

Printre posibilele cauze care au dus la impactul dintre cele două autovehicule, anchetatorii iau în calcul și posibilitatea ca șoferul dubei să fi adormit.

La fața locului au intervenit în scurt timp mai multe ambulanțe și echipaje de pompieri, acestea din urmă fiind nevoite să extragă dintre fiarele dubei două persoane rămase blocate.

Din păcate, pentru una dintre persoanele aflate în dubă, un cetățean român în vârstă de 48 de ani, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O altă persoană aflată în aceeași mașină, a cărei naționalitate nu a fost specificată, a ajuns în stare critică la spital, iar cea de-a treia persoană a scăpat cu câteva răni ușoare.