Român mort într-o stație de autobuz din Italia. Alte două cazuri similare în aceeași provincie

Un bărbat român în vârstă de 68 de ani, a fost găsit mort într-o stație de autobuz din Acilia, lângă Roma, în seara de joi, 7 aprilie. Trupul neînsuflețit a fost văzut de un trecător care a sunat la carabinieri, informează Corriere della citta.

Cetățeanul român, născut în 1954, a fost găsit mort în jurul orei 23:00, în apropierea stației de autobuz de la intersecția dintre Via di Saponara și Via di Macchia Saponara.

La fața locului s-au prezentat carabinierii din Acilia și cadrele medicale de la 118 sosite cu ambulanța, dar care nu au putut face altceva decât să constate oficial decesul bărbatului.

Pe corpul românului decedat nu au fost găsite răni sau alte urme de violență.

Cercetările continuă pentru a fi stabilite cauzele exacte ale morții. A fost emisă ipoteză că bărbatul s-ar fi simțit rău și nu a mai avut timp să sune la salvare și să ceară ajutor, dar deocamdată nicio altă pistă nu este exclusă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alte cazuri similare menționate de Corriere della citta

La Roma, tot ieri dimineață, la scurt timp după ora 7:00, un bărbat de 69 de ani s-a prăbușit în timp ce mergea pe stradă, pe Via delle Cave Ardeatine și a decedat. În aceeași zi, la Pomezia, tot în apropierea Romei, un bărbat de 40 de ani și-a pierdut viața la volan după ce i s-a făcut rău, în jurul orei 15:00, în timp ce se întorcea cu mașina de la serviciu.