Român mort într-un dramatic accident rutier petrecut în Italia. Un copil care se afla cu el în mașină a rămas grav rănit

Un cetățean român în vârstă de 28 de ani, pe nume Silviu Viorel Enache, a murit în urma unui teribil accident de circulație petrecut în jurul orei 12:00 de astăzi, 10 iunie 2023.

Tragedia a avut loc pe drumul provincial care leagă Francavilla Fontana de San Vito dei Normanni, din provincia Brindisi, regiunea Puglia din Italia.

Potrivitul ziarului La Repubblica, conaționalul nostru conducea un automobil Hyundai de culoare roșie, în care se afla și un copil de 9 ani.

Pompierii din Francavilla Fontana l-au extras pe copil dintre fiarele contorsionate ale mașinii și l-au încredințat paramedicilor de la 118, informează sursa citată.

Copilul se află acum internat în Spitalul Perrino din Brindisi, suferind de un traumatism facial și diverse contuzii. Viața sa însă nu este în pericol, din fericire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Incidente mortale sulla Francavilla - San Vito dei Normanni
Mașina în care se aflau șoferul român și copilul.

O a treia persoană implicată în accident, un bărbat din San Michele Salentino care conducea o mașină BMW, nu are răni grave.

El a fost, de asemenea, transportat la Spitalul Perrino pentru investigații, dar starea lui nu este îngrijorătoare.

Dinamica accidentului este în prezent investigată de Poliția Locală din Francavilla. Cele două mașini s-au ciocnit frontal, din motive încă în fază de investigare, în apropierea insulei ecologice Francavilla, înainte de Villa Reale, pe o porțiune de drum drept.

Mașina Hyundai a ieșit complet distrusă din coliziune. Au fost provocate daune semnificative și la BMW, care s-a răsturnat după impact.

Incidente mortale sulla Francavilla - San Vito dei Normanni 3
Autoturismul BMW implicat în accident.

Drumul a fost închis până când vehiculele au fost îndepărtate și carosabilul a fost curățat de resturile rezultate în urma accidentului. Carabinierii din Francavilla au oferit sprijin în gestionarea traficului.

Conform procedurilor standard, conducătorul auto al BMW-ului a fost testat pentru alcool și droguri.

Rezultatele acestor investigații nu sunt încă cunoscute. Corpul tânărului român de 28 de ani se află la morga cimitirului din Francavilla, la dispoziția procurorului de gardă al tribunalului din Brindisi.

Viroel trăia în concubinaj cu o fată, și ea româncă, pe strada Palomba, la numărul 119, o stradă în apropierea centrului orașului. El lucra în agricultură și nu era prea văzut prea des prin oraș, au afirmat localnicii.

Distribuie acest articol