Accident dramatic în Italia, un român a murit sub tractorul pe care abia îl cumpărase

Un român în vârstă de 40 de ani, Ilie Crețan, rezident la Novi Ligure, a murit sâmbătă, 13 noiembrie, la Melazzo, în provincia Alessandria (Piemont), după ce un tractor a căzut peste el, relatează Alessandria Oggi.

În jurul orei 18:15, personalul Detașamentului de Pompieri din Acqui Terme a intervenit la Molli, pe șoseaua Melazzo-Cartosio, la un accident în care a fost implicat un bărbat de naționalitate română, care a rămas blocat sub un vehicul agricol.

Din primele investigații s-ar părea că bărbatul plecase la Melazzo pentru a cumpăra mai multe tractoare uzate pentru compania la care lucra. În timp ce unul dintre tractoare era încărcat în camionul cu care avea să fie transportat, ceva nu a mers bine și tractorul s-ar fi răsturnat într-un șanț adiacent. Din nefericire, conaționalul nostru se afla în preajmă și a fost prins sub vehicul.

Pompierii au ridicat tractorul cu ajutorul unor cricuri pneumatice speciale, pentru a permite extragerea corpului. În ciuda eforturilor echipajului medical de la 118 de a-l readuce la viață, bărbatul român nu a mai putut fi salvat.

La fața locului au sosit carabinierii de la Acqui Terme, precum și tehnicienii Spresal pentru a stabili dinamica accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20