Român plecat la muncă în străinătate, tată a trei copii, dispărut de mai bine de o săptămână. Soția: „Au fost ceva certuri”

Un bărbat român plecat la muncă peste hotare a fost dat dispărut de familie după ce, de mai bine de o săptămână, nu mai reușește nimeni să intre în contact cu el.

Marin Rus, originar din Bistrița, este tatăl a trei copii, iar soția lui spune că trebuia să se întoarcă în țară în cursul zilei de luni, 5 decembrie 2022, dar nu a ajuns acasă nici până la această oră.

Marin Rus, tată a trei copii, dispărut în Germania de mai bine de o săptămână. Foto: bistriteanul.ro

Nadia, soția lui Marin, a publicat o postare pe Facebook prin care face un apel pentru a fi ajutată să-și găsească soțul:

„Bună seara! Soțul meu, Rus Marin, a dispărut sâmbătă dimineața de la hotelul unde era cazat, unde lucra, cu adresa A1 Wohnheime Neuseslsbrunn 26 90471, Nürnberg (un oraș landul Bavaria, în Germania – n.r.).

„De atunci nu mai știu nimic de el. Nu avea niciun act fiindcă și le-a pierdut. Rog pe cine îl vede să anunțe Poliția sau la numerele de telefon +40 757 616 900, +40 741 613 300.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Postarea făcută de Nadia, soția lui Marin, pentru a cere ajutor să îl găsească. Foto: bistriteanul.ro

Marin a plecat în Germania în urmă cu trei luni și era nerăbdător să se întoarcă acasă, la familie, unde îl așteptau soția și copii.

Într-un interviu pentru ziarul Bistrițeanul, soția bărbatului dispărut a ținut să mai precizeze următoarele:

„A lucrat la o firmă și acum la un hotel din Nürnberg. Eu am rămas acasă cu cei doi copii – o fată de 17 ani și un băiețel de 12 ani. Și mai avem o fată, de 23 de ani, din prima lui căsătorie, că soția i-a murit.

„Vineri seara (2 decembrie – n.r.) am vorbit cu el și a zis că așteaptă să îi dea banii și vine acasă, că îi este dor de noi.”

După acea ultimă conversație cu Marin însă, nimeni n-a mai auzit de el, iar din informațiile pe care Nadia le are cu privire la cele petrecute în acea seară reiese că au avut loc niște certuri la hotelul în care bistrițeanul era cazat.

„A fost și ginerele meu acolo, dar el a venit acasă, iar fata a vorbit cu șoferul care l-a adus pe ginere să îl ia și pe Marin să-l aducă acasă.

„Numai că luni, la 14.30, când șoferul a trecut pe acolo să-l ia, i s-a spus că Marin nu mai e, că a plecat.

„Am înțeles că au fost ceva certuri, a băut cu un prieten, apoi și-a făcut bagajele și a plecat, dar nimeni nu știe unde!”

Nadia a anunțat dispariția soțului ei la Inspectoratul de Poliție din Bistrița-Năsăud, polițiștii confirmând pentru publicația Bistrițeanul că s-a dispus căutarea lui Marin Rus atât la nivel național, cât și internațional.

Același lucru s-a întâmplat și la Nürnberg, a mai explicat Nadia, unde colegii și angajatorul au denunțat dispariția lui Marin la autoritățile locale.

„Mi-au spus că au anunțat poliția din Germania și acum așteptăm să aflăm ceva despre el. Poate este arestat, poate e bolnav – că punem răul înainte. Dar măcar să știm unde e, să aflăm ceva de el!”

Marin Rus, dispărut în Germania de vineri, 2 decembrie 2022. Foto: bistriteanul.ro

Cine are informații cu privire la locul în care se află Marin în prezent este rugat să anunțe poliția sau direct pe soția bărbatului la numărul +40 741 613 300.

Distribuie acest articol