Român împușcat de un italian. Cu o lună în urmă concubina l-a înjunghiat cu o foarfecă în stomac

Un tânăr român în vârstă de 29 de ani a fost internat la spitalul „Fabrizio Spaziani” din Frosinone, după ce a fost împușcat într-un braț de un italian cu o armă cu aer comprimat, scrie Ciocciaria Oggi.

Bărbatul rănit este același care în luna iulie, în timpul unei certe cu partenera sa, a fost rănit cu o foarfecă în abdomen de către femeie.

Totul s-a petrecut în cartierul Giardino din localitatea Ferentino, provincia Frosinone. Un scandal iscat între tânărul român și un bărbat italian a culminat cu împușcarea în braț a conaționalului nostru, care a fost transportat de urgență la spital. Pușca a fost confiscată de carabinieri și se fac cercetări pentru a se stabili dinamica incidentului.

Același bărbat român, în seara zilei de 6 iulie a fost înjunghiat cu o foarfecă în abdomen de concubina lui, o femeie de origine italiană, după ce el a lovit-o cu pumnii și picioarele. Femeia a fost inițial arestată pentru tentativă de omor, apoi eliberată.

Nu sunt încă dovezi dacă între cele două agresiuni ar exista vreo legătură sau nu au nimic de-a face una cu cealaltă. Carabinierii conduși de comandantul Raffaele Alborino vor avea sarcina să facă lumină în acest caz.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol