Român revenit în țară din străinătate să-și vadă soția și copiii, mort după ce a căzut de la etajul 4

Un cetățean român în vârstă de 38 de ani a murit luni, 14 noiembrie, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din orașul Galați. Bărbatul era inginer și lucra pe un șantier naval din Olanda, iar de câteva zile revenise în țară pentru a petrece timp cu soția și cei doi copii. Urma să plece înapoi miercuri.

Nu se știe încă dacă a fost un gest voluntar sau dacă bărbatul a căzut în mod accidental, dar se presupune că și-ar fi luat singur viața.

În noaptea anterioară tragediei, bărbatul, pe nume Florin, petrecuse cu prietenii și nimic nu prevestea tragedia care s-a petrecut în ziua următoare, relatează Antena 3.

Cu toate acestea, în dimineața zilei de luni, 14 noiembrie, ar fi fost cam agitat, astfel încât soția a decis să-i ducă pe copii la bunici până când tatăl lor se mai calma. Când s-a întors l-a găsit mort, în fața blocului. Florin a căzut sau s-a aruncat de la etajul patru și după un zbor de 15 metri înălțime, la impactul cu solul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu un echipaj medical care a constatat că victima suferise o rană în zona capului și multiple traumatisme, cu leziuni incompatibile cu viața. S-a constatat decesul și s-au anunțat organele de cercetare pentru a continua investigațiile și a stabili cauza exactă a acestui incident.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Locul tragediei de la Galați, unde un bărbat de 38 de ani a căzut de la etajul 4

Vecinii au spus despre cei doi soți că formau un cuplu foarte liniștit. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea deznodământ. Soția bărbatului a fost transportată și ea la spital, în stare de șoc.

„A fost plecat, venea la o lună, la două. În străinătate l-a trimis serviciul că era inginer la șantier naval. În rest, era un băiat bun, liniștit, corect n-aveai treabă cu el, nu se certau, nu nimic, nu făceau scandal pe scară. Dar uite că s-a întâmplat necazul asta”, a declarat o vecină a bărbatului.

Trupul neînsuflețit al inginerului român fost transportat la INML pentru autopsie.

Distribuie acest articol