Român revenit în țară din străinătate să-și vadă soția și copiii, mort după ce a căzut de la etajul 4

Un cetățean român în vârstă de 38 de ani a murit luni, 14 noiembrie, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din orașul Galați. Bărbatul era inginer și lucra pe un șantier naval din Olanda, iar de câteva zile revenise în țară pentru a petrece timp cu soția și cei doi copii. Urma să plece înapoi miercuri.

Nu se știe încă dacă a fost un gest voluntar sau dacă bărbatul a căzut în mod accidental, dar se presupune că și-ar fi luat singur viața.

În noaptea anterioară tragediei, bărbatul, pe nume Florin, petrecuse cu prietenii și nimic nu prevestea tragedia care s-a petrecut în ziua următoare, relatează Antena 3.

Cu toate acestea, în dimineața zilei de luni, 14 noiembrie, ar fi fost cam agitat, astfel încât soția a decis să-i ducă pe copii la bunici până când tatăl lor se mai calma. Când s-a întors l-a găsit mort, în fața blocului. Florin a căzut sau s-a aruncat de la etajul patru și după un zbor de 15 metri înălțime, la impactul cu solul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu un echipaj medical care a constatat că victima suferise o rană în zona capului și multiple traumatisme, cu leziuni incompatibile cu viața. S-a constatat decesul și s-au anunțat organele de cercetare pentru a continua investigațiile și a stabili cauza exactă a acestui incident.

Locul tragediei de la Galați, unde un bărbat de 38 de ani a căzut de la etajul 4

Vecinii au spus despre cei doi soți că formau un cuplu foarte liniștit. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea deznodământ. Soția bărbatului a fost transportată și ea la spital, în stare de șoc.

„A fost plecat, venea la o lună, la două. În străinătate l-a trimis serviciul că era inginer la șantier naval. În rest, era un băiat bun, liniștit, corect n-aveai treabă cu el, nu se certau, nu nimic, nu făceau scandal pe scară. Dar uite că s-a întâmplat necazul asta”, a declarat o vecină a bărbatului.

Trupul neînsuflețit al inginerului român fost transportat la INML pentru autopsie.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol