Român salvat de polițiști în Italia. A încercat să se arunce în gol de pe un pod

În urma unui incident emoționant petrecut pe podul Carlo Emanuele I din Torino, regiunea italiană Piemonte, o echipă de polițiști a salvat viața unui bărbat român în vârstă de circa 50 de ani, care a încercat să-și pună capăt zilelor.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Poliția de Stat din Italia, incidentul s-a produs în timpul amiezii, pe când mai multe patrule de poliție efectuau un control de rutină în zona menționată mai sus.

Într-un moment crucial, polițiștii au fost alertați de un șofer aflat în trecere pe pod despre un individ ce escaladase parapetul și părea că se află la un pas de a face un gest fatal.

Fără a pierde vremea, polițiștii au intervenit rapid la fața locului, făcându-și drum în liniște pentru a nu agita bărbatul român ce avea intenții suicidare.

Într-adevăr, pe bordura cea mai îndepărtată a podului, oamenii legii l-au văzut pe conaționalul nostru înclinat periculos deasupra golului, ținându-se doar cu mâinile de balustradă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Doi dintre polițiștii prezenți la fața locului, într-o coordonare impecabilă, s-au apropiat rapid de la spatele bărbatului și, în momentul în care acesta și-a pierdut echilibrul, cei doi agenți l-au prins simultan sub brațe.

Deși bărbatul s-a lăsat să cadă în gol, intervenția celorlalți polițiști a fost crucială. Ei au reușit să-l tragă înapoi și să-l pună la pământ în siguranță, de cealaltă parte a parapetului.

În așteptarea echipei medicale, polițiștii i-au oferit bărbatului apă și l-au încurajat moral, observând starea sa de depresie profundă.

În conversația cu agenții, bărbatul a menționat că neînțelegerile cu familia l-ar fi adus în punctul de a încerca să-și ia viața.

amico-blu

Distribuie acest articol