Un român și-a făcut nevoile într-o biserică din Italia, în fața credincioșilor

Un cetățean român a fost expulzat în urmă cu câteva zile de pe teritoriul localității italiene Novara, provincia cu același nume din Piemonte, după ce a fost surprins în flagrant de agenții de la Poliția Locală în timp ce vandaliza catedrala din localitate și o biserică din apropiere.

Potrivit Prima Novara, bărbatul a fost văzut făcându-și nevoile fiziologice atât în interiorul lăcașelor sfinte, cât și în preajma acestora, iar mai multe persoane au sunat la poliție și au semnalat acest comportament.

„Am primit la secție mai multe semnalări care denunțau prezența deranjantă și jenantă a unei persoane în catedrală (Duomo di Novara, cunoscută oficial ca fiind Catedrala Santa Maria Assunta – n.r.) și în biserica din piazza Gramsci (Chiesa del Rosario – n.r.)”, a explicat Raffaele Lanzo, șeful Poliției Locale din Novara.

„Agenții de la Poliția Locală au intervenit imediat pentru a-i tutela pe credincioși și trecători, prinzând bărbatul în flagrant, chiar în timp ce-și făcea nevoile fiziologice în fața trecătorilor”, a mai adăugat Lanzo.

După ce a fost identificat, forțele de ordine i-au aplicat bărbatului român un ordin de restricție pentru a nu mai intra pe teritoriul localității Novara.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, conaționalul nostru a fost surprins de polițiști din nou în localitate, la câteva zile după ce a primit ordinul de restricție, pe numele său fiind înregistrat un nou proces verbal pentru încălcarea primei măsuri.