Un român și-a ucis mama în Italia lovind-o în cap cu un obiect. Arestat la aproape doi ani după crimă

Carabinierii din Rieti au arestat recent un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 30 de ani, care și-a ucis propria mamă la data de 8 mai 2019, în localitatea Carpineto Romano (Lazio).

Teribila crimă s-a petrecut într-un apartament de pe via delle Leone XIII din localitatea menționată mai sus, la apogeul unui conflict spontan între cei doi, când bărbatul și-a lovit mama cu un obiect contondent.

Românul de 30 de ani era fiul femeii avut dintr-o căsătorie precedentă, la data decesului conaționala noastră fiind măritată cu un bărbat italian din Carpineto Romano. Nu există denunțuri care să ateste că victima ar fi suferit violențe din partea fiului și înainte de crimă și nici vecinii nu își amintesc să fi auzit certuri între cei doi. Cu toate acestea, motivul crimei nu a fost făcut public până la această dată.

Forțele de ordine au aplicat astfel un ordin de executare silită pentru închisoare emis de Parchetul Tribunalului din Velletri (Lazio), informează publicația Il Mattino.

În acest fel, carabinierii au executat dispoziția Autorității Judiciare, după ce l-au depistat recent pe inculpat la REMS (reședința pentru executarea măsurilor de securitate – face parte dintr-o măsură capabilă să garanteze tratamente și terapii adecvate pacienților care, în același timp, vor trebui să-și continue calea de detenție) în Rieti, capitala provinciei cu același nume.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După verificarea semnalmentelor inculpatului, faptele menționate mai sus au fost traduse prin transportul românului în închisoarea Regina Coeli din Roma, unde acesta va trebui să execute o pedeapsă de 11 ani de închisoare cu executare pentru omor în formă agravată.

Distribuie acest articol