Român surprins de polițiști în Italia mergând desculț pe autostradă. Avea la el o borsetă furată

Un tânăr de naționalitate română a fost suprins zilele trecute de polițiști mergând pe jos și desculț pe o autostradă din provincia italiană Messina, situată în Sicilia, având la el totodată și o borsetă care aparținea unei alte persoane.

Potrivit publicației locale Messina Today, agenții de la poliția rutieră l-au văzut pe conaționalul nostru deplasându-se pe jos, pe banda de urgență a autostrăzii A20, în apropierea ieșirii spre localitatea Milazzo din provincia menționată mai sus.

Bărbatul avea la el, de asemenea, și o borsetă în care forțele de ordine au găsit un permis de conducere și un card de credit ce aparțin unui cetățean italian.

Interogat de polițiști cu privire la motivul pentru care se afla acolo și cui îi aparține borseta, tânărul nu a reușit să dea nicio explicație, mai scrie sursa citată.

Polițiștii au reușit apoi să-l contacteze pe proprietarul borsetei și au constatat că acesta denunțase furtul obiectului cu ceva timp înainte dintr-un supermarket.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, tânărul care mergea desculț pe autostradă a fost identificat de oamenii legii ca fiind un cetățean român în vârstă de 27 de ani și l-au denunțat la autoritatea judiciară pentru primirea de bunuri sustrase.

Distribuie acest articol