Român ucis în Italia de nepotul său, arestat în timp ce stătea la coadă la Caritas

Octavian Muntean, un român în vârstă de 41 de ani, a fost arestat la Napoli sub acuzația de ucidere a unchiului său, Petru Muntean. Fapta s-a petrecut la data de 1 iulie, pe terenul de sport de pe Via Giardini din Capua, provincia Caserta, dar agresorul a fugit de la locul faptei.

Octavian Muntean a fost găsit și arestat în timp ce stătea la coadă, la cantina Caritas din gara Piazza Garibaldi din Napoli, precizează Paese News.

Unchiul său, Petru Muntean, un român de 62 de ani, în scaun cu rotile, a fost găsit fără viață de fratele său, Florea. Petru era întins la pământ, în apropierea zonei vestiarelor. Din cercetări a reieșit că decesul a fost cauzat de o bătaie violentă.

Trupul neînsuflețit prezenta numeroase lovituri pe față și brațe, dar cea fatală, care i-a provocat moartea, a fost o lovitură în zona capului.

Florea, fratele victimei, le-a dat carabinierilor numele celui care l-a bătut pe fratele său, nimeni altul decât Octavian, nepotul lor. Numai că, între timp, agresorul și-a făcut pierdute urmele. A fost găsit în aceste zile și arestat la Napoli, în timp ce aștepta la coadă la Caritas să primească ceva de mâncare. El l-ar fi ucis pe unchiul său din motive banale, în urma unor vechi certuri de familie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Octavian Muntean a fost dus la închisoarea Poggioreale din Napoli.

Petru Muntean a venit în Italia cu mai mulți ani în urmă și de câteva luni suferise un AVC (ictus) din cauza căruia nu se mai putea deplasa autonom și avea nevoie de un scaun cu rotile. Era o persoană liniștită și nu deranja pe nimeni, specifică despre el sursa citată. Împreună cu fratele său, Florea, locuiau în vestiarele abandonate ale terenului de sport de pe Via Giardini din Capua.