Român ucis într-o parcare din străinătate. Poliția: „Îl cunoșteați pe Ion? Avem nevoie de ajutorul populație”

Ion Radu, un bărbat român în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort într-o parcare din Londra, Marea Britanie, în dimineața zilei de joi, 1 iunie 2023, conform informațiilor făcute publice de autoritățile britanice.

Cadavrul conaționalului nostru a fost găsit de un localnic care a sunat la poliție, la ora 9:24, așa cum relatează Southwark News.

Pentru moartea lui Ion, polițiștii au arestat deja un suspect în cursul zilei de sâmbătă, 3 iunie 2023.

Este vorba despre Kiiran Andrew Hibbert-Gordon, în vârstă de 23 de ani, din Sylvan Hill, Crystal Palace, Marea Britanie.

Ion-Radu-46.-Phto-from-Met-Police
Ion Radu, 46 de ani, găsit mort în UK.

Hibbert-Gordon va apărea în fața Curții Magistraților din Bromley astăzi, 5 iunie 2023, fiind acuzat de uciderea lui Ion Radu și de deținerea unei arme ofensive.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O autopsie efectuată asupra cadavrului a stabilit că moartea a fost provocată de o rană de cuțit aplicată în zona ficatului.

Detectivii spun că bărbatul român era probabil o „față cunoscută” în zonă, dar ar fi putut fi „fără adăpost și potențial vulnerabil”.

Effra-Court-750x375
Zona în care a fost găsit cadavrul românului.

„Sunt foarte interesat să vorbesc cu oricine l-a văzut pe Ion în cele 48 de ore înainte de a muri. Credem că Ion ar fi putut fi fără adăpost și potențial vulnerabil. Credem că era o persoană cunoscută în zonă și ar fi putut intra în contact cu localnicii.

Îl cunoșteați pe Ion? L-ați văzut recent, fie singur, fie în compania altcuiva? Dacă ați vorbit cu el, era îngrijorat sau supărat pentru ceva? Lucrăm pentru a contura o imagine a vieții lui Ion și avem nevoie de ajutorul populației.

Dacă aveți informații pe care doriți să le împărtășiți, indiferent cât de nesemnificative vi s-ar părea, vă rugăm să luați legătura cu noi.”, a conchis detectivul-șef Minhas.

Poliția din Londra a declarat de asemenea că încă se fac eforturi pentru a găsi rudele apropiate ale victimei.

Cei care dețin informații despre Ion Radu, în vârstă de 46 de ani, care obișnuia să-și petreacă timpul în zona Crystal Palace, sunt rugați să sune la poliție, la numărul 101, sau să trimită un tweet la @MetCC citând 1924/01JUNE.

Pentru a rămâne 100% anonim, sunați la organizația caritabilă independentă din Marea Britanie Crimestoppers la 0800 555 111 sau vizitați site-ul crimestoppers-uk.org.

Distribuie acest articol