Un român voia să vândă cu 33.000 de euro o mașină furată din Italia. Autoturismul a fost confiscat

Un bărbat de 38 de ani din Sibiu a fost depistat în Alba Iulia că dorea să vândă o mașină de lux care figura ca fiind furată în Italia. Polițiștii au confiscat autoturismul.

Poliţiştii din Alba au depistat şi indisponibilizat un autoturism furat din Italia, care urma să fie vândut în Alba Iulia pentru 33.700 de euro, anunță Agerpres.

La data de 15 aprilie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au oprit în trafic şi au identificat un bărbat, de 38 de ani, din Sibiu, care conducea un autoturism în Alba Iulia, ce figura furat din Italia. Autoturismul era căutat de autorităţile italiene, din data de 13 aprilie. Din cercetări a reieşit că bărbatul, împreună cu un altul, de 28 de ani (pasager în autoturism), ar fi primit un autoturism, cu scopul de a-l înmatricula în România şi ulterior de a-l vinde cu 33.700 de euro.
Vehiculul în cauză a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire, precum şi în vederea restituirii către autorităţile italiene a vehiculului în cauză.