Româncă arestată în Italia, făcea parte dintr-un grup care practica magia și cartomanția

O româncă din Santo Stefano di Camastra, provincia Messina (Sicilia), a fost declarată în arest la domiciliu după ce s-a dovedit că făcea parte dintr-o rețea de cartomanție și magie care a înșelat numeroase persoane cu sume mari de bani, scrie Messina Today.

Doina Rodica Negru făcea parte din grupul celor 8 persoane care ghiceau viitorul în cărți de tarot sau pretindeau că dețin puteri oculte și ezoterice.

Ancheta din cadrul operațiunii denumită de carabinieri „Majari”, s-a desfășurat pe parcursul a aproape doi ani de zile și a scos la iveală existența unui grup infracțional care avea baza operațională în Santo Stefano di Camastra, dar era practic activ în întreaga provincie Messina.

Grupul era condus de Elvira Parisi și Gino Paterniti, numit „Contele”. Aceștia înșelau oamenii mințind că sunt clarvăzători cu puteri oculte care prezic viitorul. Împreună cu Doina Rodica Negru și ceilalți membri ai rețelei, au convins numeroase victime să le plătească sume mari de bani în schimbul unor servicii iluzorii.

Doina Rodica Negru. Foto: Gazzetta del Sud

„Nu mai pot…. Nu mai rezist, mă tem că se va întâmpla ceva rău! Ori o omor pe ea, ori mă omor pe mine”, a spus o victimă epuizată de cererile continue de bani ale „vrăjitoarelor.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Șapte membrii ai rețelei au fost arestați, cel de-al optulea, pe nume Francesco Ranno, este dat în urmărire generală. Ei sunt acuzați de asociere criminală, fraudă agravată, violență privată și tentativă de extorsiune. Doina Rodica Negru este apărată în instanță de avocatul Pippo Mancuso.