Româncă bătută de soț în Italia timp de patru ani. „Te omor, rupi prea mult cu întrebările tale tâmpite!”

O femeie de 35 de ani, de naționalitate română, dar rezidentă în localitatea Bologna din Emilia-Romagna, a depus plângere împotriva soțului ei violent la data de 27 martie 2023.

Femeia a mers la poliție pentru a-și denunța soțul, în vârstă de 45 de ani și de aceeași naționalitate, după ce acesta a bătut-o timp de patru ani, violențele începând imediat după ce s-au căsătorit, relatează ziarul italian La Repubblica.

Printre episoadele de violență relatate de femeie, unele au avut un impact deosebit asupra sănătății sale.

În octombrie 2020, bărbatul a încolțit-o la perete și i-a strâns mâinile în jurul gâtului, spunându-i: „Te omor, rupi prea mult cu întrebările tale tâmpite!”.

Femeia a fost ajutată de serviciul de ambulanță 118 la acea dată și a avut nevoie de 7 zile de îngrijire medicală pentru a se vindeca.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ajunul Crăciunului anului 2020, bărbatul a atacat-o din nou, provocându-i răni care au necesitat îngrijiri medicale timp de 15 zile.

Soțul violent, care în Italia lucrează ca zidar, nu s-a oprit nici măcar în fața celor doi copii ai lor, în vârstă de 6 și 9 ani, care au fost martori la violențele comise de tatăl lor.

În ziua denunțului, bărbatul a insultat și a lovit femeia, apoi s-a întors către copii și le-a spus: „Mișcați-vă, altfel că**ta asta nu vă duce la școală!”.

Femeia a avut nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale în urma acestei ultime violențe.

- Continuarea după publicitate -

Carabinierii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 45 de ani și l-au supus măsurilor preventive dispuse de judecătorul pentru investigații preliminare.

Printre acestea se numără alungarea din locuința familiei și interdicția de a se mai apropia de soția sa, mai precizează sursa citată.

telefono-rosa

@rotalianul