Româncă accidentată mortal în Italia în timp ce se deplasa spre casă cu bicicleta

O româncă în vârstă de 51 de ani a murit vineri, 16 iulie, într-un spital din Milano, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta. Accidentul a avut loc la Cinisello Balsamo, în cursul după-amiezii, când conaționala noastră se îndrepta spre casă.

Medicii au sperat până în ultima clipă că vor reuși să o mențină în viață, dar eforturile lor au fost zadarnice. Rănile suferite de conaționala noastră, la impactul cu autoturismul marca Toyota Yaris, i-au fost fatale.

Conform publicației Il Giorno, accidentul s-a produs la scurt timp după ora 14:30, la sensul giratoriu care face legătura între străzile De Sanctis și Gozzano.

Femeia, cu inițialele M.I., rezidentă la Cinisello, se deplasa de-a lungul străzii Via De Sanctis, în direcția Via Piemonte. Era în drum spre domiciliul ei din cartierul Crocetta.

În timp ce se afla în sensul giratoriu a fost lovită de autoturismul Toyota care venea de pe via Gozzano. Mașina a lovit-o cu partea din față stânga și românca ar fi ajuns pe capota mașinii, de unde s-a rostogolit și a căzut în fața automobilului care a prins-o dedesubt.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția locală, care se află la câteva zeci de metri distanță, a fost alertată și a închis traficul pe străzile din jur, în timp ce medicii și pompierii ajunși la locul accidentului au început operațiunile de salvare.

Când au sosit pompierii corpul româncei se afla sub mașină, de unde i se vedeau doar picioarele. A fost extrasă și resuscitată de către paramedicii de la 118. Starea ei s-a dovedit a fi încă de la început una foarte gravă. Transportată la Spitalul Niguarda din Milano a decedat la scurt timp.

La volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 44 de ani care locuiește la Desio. Ea a fost transportată cu salvarea la Spitalul Bassini din localitate, pentru a primi ajutor medical deoarece a intrat în stare de șoc.

@rotalianul