O româncă acuzată în Italia că a furat 1 600 de euro de pe cardul bătrânului pentru care lucra ca menajeră

O tânără de origine română în vârstă de 23 de ani, rezidentă în localitatea Santa Marina, provincia Salerno (Campania), a fost denunțată de carabinieri după ce s-a constatat că a furat 1 600 de euro de pe cardul unui bătrân în vârstă de 93 de ani, în casa căruia românca făcea curățenie.

Conform publicației L’Occhio di Salerno, românca era angajată cu curățenia zilnică în casa pensionarului din Policastro Bussentino și, nu se știe prin ce mijloace, a reușit să intre în posesia pin-ului de la cardul angajatorului său. Astfel, a retras în mai multe tranșe suma de 1 600 de euro. Pensionarul a mers la Poștă în primele zile ale lunii mai și a observat că lipseau bani din contul său personal. Extrasul de cont arăta că au fost făcute trei retrageri de bani, de la bancomat, în cursul lunii aprilie.

Știind că nu el a fost cel care a retras banii, bătrânul s-a adresat carabinierilor de la unitatea din Vibonati care au început imediat cercetările și au vizionat imaginile surprinse de camerele de luat vederi din preajma Oficiului Poștal.

În imaginile extrapolate militarii au reușit să o vadă pe tânăra menajeră a pensionarului italian cum retrăgea bani de la bancomat, exact la data și orele la care au dispărut din cont banii bătrânului. Motiv pentru care românca a fost denunțată autorităților de la Parchetul din Lagonegro.

@rotalianul