O româncă adoptată în Italia își caută familia biologică. „Întotdeauna mi-am dorit să îmi găsesc frățiorii!”

O femeie de origine română, care a fost adoptată în Italia când era copilă, își caută familia biologică și face un apel la toți românii care-i văd anunțul pentru a ajuta-o să-și găsească părinții sau frații.

Mesajul ei a fost publicat pe pagina Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” și începe astfel:

„Salutări din Italia! Numele meu la naștere a fost NICĂ CRISTINA SIMONA și sunt născută la data de 29.12.1985 in Municipiul CÂMPULUNG, PITEȘTI ARGEȘ. La vârsta de 8 anișori și jumătate am fost adoptată în Italia de către o familie minunată.”

Cristina spune că mama ei biologică se numea Nică Gheorghița, aceasta având domiciliul, la nașterea ei, în localitatea Ștefan cel Mare din Argeș. Tatăl ei, în schimb, se numea Nică Nicu și nu face nici o precizare cu referire la domiciliul acestuia.

„Dintotdeauna mi-am dorit să îmi găsesc frățiorii, de aceea am apelat și la autorități și ulterior am aflat că NICĂ STELUȚA, 26 ani acum, și NICĂ VICTOR, 24 ani acum, au fost adoptați internațional în anii 1997, respectiv 2000. Ar mai fi NICĂ AVIRAM, 31 de ani acum, care figurează rămas în țară, dar este de negăsit la adresa menționată de autorități”, a mai transmis Cristina.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Rugămintea mea este să mă ajutați să i găsesc pe toți frații mei, să DISTRIBUIȚI ANUNȚUL meu, poate o minune o să se întâmple și în viața mea, vă mulțumesc”, a scris femeia în încheierea mesajului său.