Româncă adoptată în Italia, își caută sora despre a cărei existență a aflat într-un mod neașteptat

Cristina, născută cu numele Codreanu Georgeta în București în 1985 și adoptată de o familie din Palermo, un oraș de pe insula italiană Sicilia, a lansat un apel emoționant prin intermediul cotidianului digital Messina Today pentru a-și găsi sora biologică, despre existența căreia a aflat recent într-un mod cu totul neașteptat.

Această descoperire a venit după ce unchiul ei i-a dezvăluit brusc: „Ai o soră pe care nu ai cunoscut-o niciodată”, declanșând astfel o căutare intensă, îngreunată de problemele de confidențialitate.

Deși Cristina a fost crescută în Palermo, unde a petrecut 22 de ani înainte de a se muta la Parma pentru muncă, originile sale rămân profund înrădăcinate în România.

Căutarea ei a început în Parma, orașul unde locuiește acum cu soțul ei. Din păcate, părinții săi adoptivi nu i-au putut oferi multe informații, reușind doar să afle că sora ei, care ar putea fi cu 2-3 ani mai mare și este născută între 1982 și 1985, a fost adoptată de o familie înstărită din Messina.

Se crede că sora ei, numită la naștere Cristina Codreanu, ar putea să locuiască încă acolo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un mesaj emoționant, femeia de origine română își exprimă dorința de a-și cunoaște sora: „M-am născut în București (România) la data de 10 octombrie 1985.

Am fost adoptată de o familie din Palermo unde am petrecut 22 de ani înainte de a mă muta în căutarea unui loc de muncă.

Am descoperit, întâmplător și de curând, că am o soră biologică, probabil cu 2-3 ani mai mare… Doresc doar șansa de a o cunoaște și de a o îmbrățișa din nou.”

Ea o descrie pe sora ei ca având părul blond-roșcat și o înălțime între 1,50 și 1,70 metri.

Cristina a atașat și o fotografie cu ea însăși, menționând că în copilărie, înainte de a fi adoptate, ele semănau foarte mult.

cristina-messina-20231230
Cristina, născută Codreanu Georgeta, își caută sora biologică. Sursă foto: messinatoday.it.

Ea a creat o adresă de email specială, annuncio.adozione@gmail.com, pentru oricine ar putea oferi informații relevante.

Tânăra de origine română speră că acest apel va ajunge la sora ei și că, în cele din urmă, după atâția ani, vor avea șansa unei reuniri emoționante.