Româncă adoptată în Italia la numai 10 luni, își caută mama biologică și frații. „Am o aluniță în barbă, poate cineva mă va recunoaște”

Într-o mărturisire emoționantă difuzată pe rețelele de socializare, o tânără născută în România și adoptată de mică în Italia, a făcut un apel pentru a-și găsi familia biologică, pe care nu a avut ocazia să o cunoască.

Originară din România, Loredana Miroiu, născută pe 5 august 1993 în Pătârlagele, județul Buzău, dezvăluie că a fost adoptată la vârsta de 10 luni de o familie din Italia, lăsând în urmă rădăcinile și legăturile de sânge.

Apelul său a fost făcut pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

„Îmi amintesc cu mari emoții acel moment când am aflat că sunt adoptată și că de fapt originile mele provin din altă parte.

De atunci, am avut mereu aceeași dorință, același vis, iar astăzi vreau să vă împărtășesc povestea mea”, a transmis tânăra.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
408967214_818277103674100_6523177830765322503_n
Sursa foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Numele biologicilor săi părinți sunt Răducanu Maria și Miroiu Dimitru, cu domiciliul în comuna Catina, localitatea Zeletin.

Părinții adoptivi i-au dezvăluit, de asemenea, că are o soră pe nume Raluca și un frate, al cărui nume nu îl cunoaște.

Cu o dorință arzătoare de a-și cunoaște familia biologică, mai ales acum că a devenit mamă, Loredana își exprimă speranța și emoția prin intermediul unui mesaj public.

Ea menționează un semn distinctiv, o aluniță vizibilă pe barbă, în speranța că acest detaliu fizic o va ajuta să fie recunoscută de membrii familiei sale.

Loredana îndeamnă pe oricine are informații sau recunoaște detaliile menționate să contacteze pagina prin mesaj privat, exprimându-și recunoștința anticipată pentru orice ajutor în demersul său de a-și împlini visul de a-și întâlni familia biologică.

„Apelez la voi cu emoții și cu multă încredere, sper să mă ajutați să îmi cunosc originile. Acum, că am devenit și eu mamă, sentimentul a devenit și mai puternic de a-mi cunoaște familia biologică.

Aș dori să vă spun că am un semn particular, o aluniță destul de vizibilă în barbă, poate moștenesc pe cineva din familia mea și mă va recunoaște.

Vă rog să distribuiți anunțul meu în speranța că îmi voi vedea visul împlinit și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor!”, a transmis Loredana.

Mesajul său este un apel la solidaritate și la puterea comunității de a reconecta destinele și de a vindeca trecutul prin redescoperirea legăturilor pierdute.

Distribuie acest articol